Antena 3 CNN Actualitate A început "sezonul" aglomeraţiei pe DN1. Traficul dinspre Braşov spre Valea Prahovei a fost deviat

A început "sezonul" aglomeraţiei pe DN1. Traficul dinspre Braşov spre Valea Prahovei a fost deviat

A început "sezonul" aglomeraţiei pe DN1. Traficul dinspre Braşov spre Valea Prahovei a fost deviat
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
02 Dec 2012   •   14:40

Traficul rutier pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, este deviat duminică după-amiază, din cauza aglomeraţiei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, aceeaşi măsură fiind luată pentru  DN73A Râşnov - Predeal, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române (IGPR).
   
Potrivit sursei citate, în judeţul Braşov, începând cu 12:30, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.
   
De la aceeaşi oră se aplică şi devierea de pe DN73A Râşnov - Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti, pe autostrada A1, precizează Infotrafic.
   
Poliţia Română a anunţat că a dispus, duminică, măsuri de monitorizare a traficului rutier, în condiţiile în care se anticipa aglomeraţie spre sfârşitul mini-vacanţei de 1 Decembrie.
   
Astfel, pentru asigurarea fluenţei traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere nedorite, peste 2.100 de poliţişti acţionează, la nivel naţional, pe principalele tronsoane de drumuri naţionale şi europene.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close