Antena 3 CNN Actualitate A murit după ce a fost împuşcat de un poliţist. Martorii spun că omul legii NU trebuia să apeleze la armă

A murit după ce a fost împuşcat de un poliţist. Martorii spun că omul legii NU trebuia să apeleze la armă

A murit după ce a fost împuşcat de un poliţist. Martorii spun că omul legii NU trebuia să apeleze la armă
de O.P.    |    22 Aug 2013   •   05:46

Un bărbat din judeţul Sibiu a murit după ce a fost împuşcat de un poliţist, în urma unei altercaţii. Martorii spun că poliţistul l-a somat să rămână pe loc, dar nu îşi explică de ce omul legii a şi tras.

Poliţistul susţine că a acţionat conform procedurilor legale. Procurorii trebuie să stabilească acum dacă agentul a fost în legitimă apărare sau dacă poate fi acuzat de omor.

Martorii incidentului susţin că a existat o altercaţie între cei doi, dar afirmă că poliţistul a folosit arma în momentul în care bărbatul se pregătea să plece.

Vecinii victimei spun că acesta nu era uşă de biserică, dar nu înţeleg de ce era nevoie ca omul legii să-l împuşte.

Procurorii urmează să stabilească dacă poliţistul a tras cu arma în legitimă apărare. Anchetatorii au stabilit că poliţistul a folosit şase cartuşe, mai multe fiind trase în direcţia victimei.

Anchetatorii aşteaptă rezultatul autopsiei înainte de a se pronunţa. Deocamdată poliţistul este cercetat în libertate. Dacă se dovedeşte că nu a tras în legitimă apărare, atunci va fi cercetat pentru omor.

×
Subiecte în articol: impuscaturi decese
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close