Antena 3 CNN Actualitate A murit încă o victimă a incendiului de la Piatra Neamț. Era transferată la spitalul din Leţcani

A murit încă o victimă a incendiului de la Piatra Neamț. Era transferată la spitalul din Leţcani

Încă un pacient transferat de la Terapia Intensivă din Piatra Neamţ la Iaşi, în urma incendiului de sâmbătă, a murit, joi, la Spitalul de la Leţcani. Este vorba despre o femeie transferată după incendiul care a avut loc sâmbătă în Terapia Intensivă a Spitalului Judeţean Neamţ.

A murit încă o victimă a incendiului de la Piatra Neamț. Era transferată la spitalul din Leţcani
Sursa foto: Exploziv TV Neamţ
de Dan Gabor    |    19 Noi 2020   •   18:46

Până acum zece oameni au murit în urma incendiului uriaș de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Şase răniţi au fost transportaţi la Spitalul de la Leţcani, judeţul Iaşi. Dintre aceștia, o femeie în vârstă de 72 de ani a murit miercuri.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 de ani, care a fost transferată la spitalul din Lețcani imediat după tragedie, alături de alți 5 pacienți. 

Din primele informații, se pare că femeia avea multiple comorbidități. 

Incendiu puternic la spitalul din Piatra Neamț

Două saloane de Terapie Intensivă au fost cuprinse de flăcări sâmbătă seară. Aici se aflau nu mai puțin de 16 pacienţi în stare critică, ce primeau îngrijiri în medicale pe secţia ATI-COVID a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Noi detalii din ancheta spitalului groazei. Care ar fi fost adevărata cauză a incendiului

Noi detalii uluitoare ies la iveală din cadrul anchetei de la spitalul groazei din Piatra Neamț. Potrivit unor surse, cauza incendiului ar fi fost supraîncălzirea mai multor prelungitoare de calitate slabă, iar izbucnirea incendiului ar fi dus și la o explozie.

Filmul tragediei de la Piatra Neamț. Ce s-a întâmplat imediat după ce izbucnit incendiul

Antena 3 a refăcut filmul tragediei de la Piatra Neamț. Salvatorii au ajuns în 5 minute la spital și au stins flăcările de pe etajul 2 al unității sanitare în aproximativ 20 de minute.

150 de pompieri au intervenit la fața locului, dar era deja prea târziu pentru pacienții aflați în saloanele de pe secția de Terapie Intensivă.

Spitalul din Piatra Neamț va fi dat în judecată. Rudele îndoliate cer daune uriașe!

Avocatul Adrian Cuculis declară că a încheiat un contract cu Toma Valentin, fiul decedatului Toma Ion, și cere despăgubiri de 1 milion de euro spitalului din Piatra Neamț.

Potrivit avocatului, plângerea va fi împotriva spitalului și după se extinde pe cine avea atribuții de verificare.

Plângere penală după tragedia de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

”Am încheiat deja contract cu Toma Valentin, fiul decedatului Toma Ion, și cerem despăgubiri de 1 milion de euro spitalului. Suntem în discuții și cu un alt client, rudă îndoliată”, spune Adrian Cuculis.

”Noi mergem pe plângere penală pentru ucidere din culpă. (...) Plângerea va fi împotriva spitalului și dupa se extinde pe cine avea atribuții de verificare. E vorba de Toma Valentin, fiul lui Toma Ion. Cu Toma avem contract semnat.

Suntem în discuții și cu altcineva”, a declarat avocatul în exclusivitate pentru Antena 3.

×

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close