Antena 3 CNN Actualitate A omorât doi oameni pe trecerea de pietoni, iar duminică seara s-a întâmplat asta cu el

A omorât doi oameni pe trecerea de pietoni, iar duminică seara s-a întâmplat asta cu el

A omorât doi oameni pe trecerea de pietoni, iar duminică seara s-a întâmplat asta cu el
de O.P.    |    01 Apr 2013   •   05:37

Nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a ucis doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova. Florin Siclitaru, în vârstă de 24 de ani, a recunoscut că se afla la volanul maşinii care a provocat tragedia de ieri dimineaţă. Tânărul va fi dus astăzi în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Tânărul a fost prins de poliţişti în cursul serii, în urma unui filtru rutier din Craiova. Oamenii legii l-au dus la Spitalul de Urgenţă Craiova unde i s-au acordat îngrijiri medicale şi s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă tânărul era băut sau se droghează.

Accidentul în care a fost implicat Siclitaru a avut loc pe o trecere de pietoni din Craiova. Doi tineri care ieşiseră dintr-o discotecă au fost loviţi în plin şi au murit pe loc.

Un al treilea tînăr, pasager în autoturism, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Florin Siclitaru, şoferul vinovat, este nepotul unui cunoscut om de afaceri din Craiova, patron al mai multor localuri. El a mai fost cercetat in repetate randuri pentru diferite scandaluri dar de fiecare data a iesit basma curată.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close