Antena 3 CNN Actualitate A pus pietre în sicriul în care trebuia să-şi îngroape mama

A pus pietre în sicriul în care trebuia să-şi îngroape mama

A pus pietre în sicriul în care trebuia să-şi îngroape mama
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Noi 2013   •   22:10

A pus pietre în sicriul în care trebuia să îşi îngroape mama, pentru bani. O familie din Capitală a trăit scene de groază la priveghi. Fata bătrânei o declarase moartă de trei ani, ca să ia ajutorul de înmormântare.

Acum, când femeia a murit la spital, fiica n-a putut să ridice cadavrul pentru că moarta era deja... moartă de mult timp. Aşa că,sicriul în care trebuia să se afle bătrâna era de fapt plin de bucăţi de BCA.

Fără să ştie, rudele au plâns două zile la căpătâiul unor pietre. Femeia moartă se afla de fapt la morga Spitalului Floreasca din Capitală. 

Fiica femeii a pus totul la cale fără ca nimeni să-şi dea seama. A chemat şi preotul să oficieze înmormântarea, dar acesta a refuzat pentru că nu exista certificat de deces. Şi aşa au apărut întrebările.

Fiica celei decedate a pus totul la cale. Nu ca o farsă, ci pentru bani. Mai exact, cu trei ani în urmă, şi-a declarat mama moartă şi a luat ajutorul de înmormântare. Când femeia a murit cu adevărat, a apărut problema. Fata femeii nu a mai putut să ia trupul neînsufleţit de la morgă, pentru că în acte, mama ei era moartă, cu acte de trei ani.

Luată la întrebări, fiica a dat bir cu fugiţii. Fiica vinovată le-a promis poliţiştilor că se va preda. Până acum, nu a făcut-o.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close