Antena 3 CNN Actualitate A trimis poze nud cu ea, crezând că va ajunge fotomodel. Ce a păţit o tânără din Harghita

A trimis poze nud cu ea, crezând că va ajunge fotomodel. Ce a păţit o tânără din Harghita

A trimis poze nud cu ea, crezând că va ajunge fotomodel. Ce a păţit o tânără din Harghita
07 Aug 2015   •   15:51

O covăsneancă în vârstă de 20 ani a ajuns la Poliţie, după ce i-a trimis poze nud unui bărbat de 29 de ani, din Odorheiu Secuiesc - judeţul Harghita, crezând că acesta este reprezentant al unei agenţii de fotomodele, relatează mytex.ro.

Potrivit poliţiştilor, în luna iunie, fata a fost contactată pe o reţea de socializare de aşa-zisul reprezentant al unei agenţii de fotomodele, fiind convinsă să se fotografieze nud şi să trimită pozele.
„Mai mult, tânăra a cedat avansurilor şi insistenţelor unui necunoscut, întreţinând relaţii sexuale cu acesta, în timpul cărora a fost filmată, imaginile compromiţătoare fiind folosite ulterior de cel în cauză, cu ameninţarea că le va face publice în cazul în care ea se va opune continuării relaţiilor intime”, a explicat purtătorul de cuvânt al IJP Harghita, Filip Gheorghe.

Ieri, în baza plângerii formulate de covăsneancă, poliţiştii din Odorheiu Secuiesc l-au identificat pe suspectul în vârstă de 29 de ani şi l-au reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de şantaj. Astăzi, el va fi propus spre arestare.

×
Subiecte în articol: Harghita
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close