Antena 3 CNN Actualitate Acad. Dinu C. Giurescu, la 88 ani: Puţin a lipsit să trec dincolo... /Văd delăsarea şi jupuirea României/ FMI, o menghină care ne sfărâmă încet-încet

Acad. Dinu C. Giurescu, la 88 ani: Puţin a lipsit să trec dincolo... /Văd delăsarea şi jupuirea României/ FMI, o menghină care ne sfărâmă încet-încet

de M.Z.    |    15 Feb 2015   •   19:24

Astăzi, când a împlinit vârsta de 88 de ani, academicianul Dinu C. Giurescu a acordat ÎN EXCLUSIVITATE un interviu Antenei 3, lui Radu Tudor, pentru emisiunea Punctul de Întâlnire.

 
Academicianul s-a arătat emoţionat pentru vârsta împlinită, a vorbit despre operaţia pe care a suferit-o de curând, dar nu ratat nici teme de actualitate.
 
Giurescu s-a arătat mândru de medicii români şi i-a mulţumit profesorului Horaţiu Moldovan, după care a povestiti că a fost "pe muchie".
 
"După operaţie, mi-au spus: . Şi a vrut şi Dumnezeu, că mai trebuie să intervină şi Cel de Sus", a spus academicianul Dinu C. Giurescu, duminică, într-un interviu la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

În ceea ce priveşte situaţia din ţară, Dinu Giurescu este de părere că ai noştri conducători nu se bat pentru România şi "se va alege praful, dacă vom continua aşa!.
 
"Sunt exasperat la 88 de ani, că se vinde tot", a punctat academicianul, la cei 88 de ani ai săi. "Văd delăsarea şi jupuirea României", a mai spus Dinu Giurescu.
 
Pe plan economic, Dinu Giurescu nu a ratat să vorbească nici despre Fondul Monetar Internaţional (FMI), despre care a spus că "este o menghină care ne sfărâmă încetul cu încetul".
 
Ştire în curs de actualizare.
 

×
Subiecte în articol: Dinu Giurescu Punctul de întâlnire

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close