Antena 3 CNN Actualitate Două accidente grave în această dimineață, în Capitală. O persoană a murit iar o alta a fost grav rănită

Două accidente grave în această dimineață, în Capitală. O persoană a murit iar o alta a fost grav rănită

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu scurt timp în Capitală.

Două accidente grave în această dimineață, în Capitală. O persoană a murit iar o alta a fost grav rănită
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   07:24

Șoferul unui camion a lovit grav un pieton care încerca să treacă strada. 

Accidentul s-a produs pe DNCB, pe sensul de mers spre Chitila. 

Tot în această dimineață o persoană și-a pierdut viața pe Bulevardul Poligrafiei, pe trecerea de pietoni de sub podul CFR, pe sensul de mers spre Piața Presei. 

Accident grav pe strada Turnu Măgurele din Bucureşti

Două persoane au fost rănite într-un alt accident de circulație care a avut loc seara trecută, în Sectorul 4 din Capitală.

Două autoturisme au fost implicate în accidentul produs pe strada Turnu Măgurele.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

Accident grav la intrarea în București. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața. ”M-a izbit! Părinții lui spun că eu sunt criminal!”

Tot ieri, un accident de circulație s-a produs la intrarea în București, pe Șoseaua București-Ploiești.

Din primele informații, se pare că un conducător care se deplasa pe Șoseaua București-Ploiești, pe sensul de intrare în București, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

„În jurul orei 05:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Şos. București-Ploiești.  Din primele date, accidentul s-a produs pe Şos. București-Ploiești, în zona Fântânii Miorița, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 70 de a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani”, anunțau polițiștii marți dimineață.

În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un copac, iar tânărul de 21 de ani și-a pierdut viața. 

”Când eram între banda a doua și a treia, m-a izbit. Efectiv nu l-am văzut. 130-140 la oră cred că a avut. Nu l-am evitat, că nu am știut de el. Eu veneam din Tipografiei, m-am încadrat spre dreapta ca să ocolesc Fântâna Mioriţei şi când treceam din banda a doua spre a treia, m-a lovit în stânga față ușor. La viteza aceea a avut probabil o secundă să reacționeze. Nu a făcut nimic săracul om. Părinții lui spun că sunt criminal eu. Sunt! Eu nu i-am dat prioritate, așa se va traduce în final situația", a declarat șoferul de 70 de ani, conform România TV

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close