Antena 3 CNN Actualitate Accident grav la intrarea în București. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața. ”M-a izbit! Părinții lui spun că eu sunt criminal!”

Accident grav la intrarea în București. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața. ”M-a izbit! Părinții lui spun că eu sunt criminal!”

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu foarte puțin timp la intrarea în București, pe Șoseaua București-Ploiești.

Accident grav la intrarea în București. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața. ”M-a izbit! Părinții lui spun că eu sunt criminal!”
de Laura Dinu    |    29 Mar 2022   •   07:48

Din primele informații, se pare că un conducător care se deplasa pe Șoseaua București-Ploiești, pe sensul de intrare în București, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

„În jurul orei 05:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Şos. București-Ploiești.  Din primele date, accidentul s-a produs pe Şos. București-Ploiești, în zona Fântânii Miorița, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 70 de a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani”, anunțau polițiștii marți dimineață.

În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un copac. 

Potrivit surselor Antena 3, se pare că tânărul de 21 de ani și-ar fi pierdut viața. 

Conducătorul auto în vârstă de 70 de ani, cel care se face vinovat pentru acest accident, a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul este negativ. 

Traficul este restricționat în acest moment în zonă. Este vorba despre banda 3 de circulație de pe ambele sensuri. 

”Când eram între banda a doua și a treia, m-a izbit. Efectiv nu l-am văzut. 130-140 la oră cred că a avut. Nu l-am evitat, că nu am știut de el. Eu veneam din Tipografiei, m-am încadrat spre dreapta ca să ocolesc Fântâna Mioriţei şi când treceam din banda a doua spre a treia, m-a lovit în stânga față ușor. La viteza aceea a avut probabil o secundă să reacționeze. Nu a făcut nimic săracul om. Părinții lui spun că sunt criminal eu. Sunt! Eu nu i-am dat prioritate, așa se va traduce în final situația", a declarat șoferul de 70 de ani, conform România TV

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close