Antena 3 CNN Actualitate Accident grav de circulaţie între Piatra Neamţ şi Bacău. 8 oameni au ajuns în stare gravă la spital

Accident grav de circulaţie între Piatra Neamţ şi Bacău. 8 oameni au ajuns în stare gravă la spital

Accident grav de circulaţie între Piatra Neamţ şi Bacău. 8 oameni au ajuns în stare gravă la spital
de O.P.    |    28 Oct 2013   •   05:54

 Opt oameni au fost răniţi şi duşi de urgenţă la spital după ce autobuzul în care erau a fost lovit de o maşină de teren. Doi dintre răniţi se zbat între viaţă şi moarte la spitalul din Piatra Neamţ iar medicii nu pot da asigurări că vor supravieţui.

Traficul rutier pe DN 15 între Piatra Neamţ şi Bacău a fost blocat mai bine de o oră, până când echipajele medicale şi cel de descarcerare au reusit să stabilizeze şi să transporte victimele la spital.

Accidentul s-a produs în localitatea Zăneşti. Un autobuz care se îndrepta către Piatra Neamţ a oprit în staţie ca să ia doi pasageri. N-a mai apucat, pentru că a fost izbit violent în spate de o maşină de teren scăpată de sub control. În urma impactului, autobuzul a fost impins aproape 100 de metri şi a ajuns în gardul unui localnic, în timp ce maşina de teren a fost proiectată pe contrasens, într-un bar.

Şase dintre pasageri au fost transportaţi la spital, odată cu şoferul maşinii de teren care a rămas blocat între fiare.

Al optulea rănit este un tânăr de 22 de ani care intenţiona să urce în autobuz. A fost aproape strivit şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Din primele cercetări ale Poliţiei, vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii de teren, un cetăţean străin, de 35 de ani.

×
Subiecte în articol: accident autocar
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close