Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Capitală. O mașină a poliției s-a răsturnat chiar de Ziua Națională a României

Accident grav în Capitală. O mașină a poliției s-a răsturnat chiar de Ziua Națională a României

Accident grav în Capitală. O mașină a poliției s-a răsturnat chiar de Ziua Națională a României
01 Dec 2019   •   20:59

Accident grav în centrul Capitalei. O mașină a poliției s-a răsturnat chiar de Ziua Națională a României. Incidentul s-a produs în zona Apărătorii Patriei.

”In jurul orei 20.00, Brigada  Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc in intersecția sos.Berceni-str.Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliție. 

Conducatorul autospecialei, care se deplasa in regim prioritar, cu semnalele optice și acustice in funcțiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecția cu str.Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre sos.Oltenitei către bd.Alexandru Obregia.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducatorului autospecialei și a celor doi ocupanți(polițiști), care au fost transportați la spital in vederea acordării de îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers catre Piața Sudului aplicându-se restricții de circulație sub îndrumarea polițiștilor rutieri”, se arată într-un comunicat de presă.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close