Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Ciolpani: Un mort și patru răniți. O ambulanță care a preluat un rănit a fost și ea implicată într-un accident. Imagini de la fața locului

Accident grav în Ciolpani: Un mort și patru răniți. O ambulanță care a preluat un rănit a fost și ea implicată într-un accident. Imagini de la fața locului

Accident grav în Ciolpani: Un mort și patru răniți. O ambulanță care a preluat un rănit a fost și ea implicată într-un accident. Imagini de la fața locului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Iul 2017   •   11:23

Update: Accident grav în această dimineaţă pe DN 1 în localitatea Ciolpani. O persoană a murit şi alte patru, printre care şi doi copii, au fost grav rănite. Accidentul s-a produs după ce un autoturism care circula dinspre Bucureşti spre Ploieşti a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină în care se aflau trei persoane.

Şoferul vinovat, în vârstă de 73 de ani, se pare că a suferit un atac cerebral şi a pierdut controlul volanului. Patru ambulanţe au ajuns la locul accientului pentru a ajuta răniţii. Una dintre ele a avut însă şi ea un accident la scurt timp după ce preluase unul dintre copiii răniţi.

Știre inițială: O persoană a murit şi alte patru, între care doi copii, au fost rănite, într-un accident rutier produs miercuri dimineaţă pe DN1, în zona localităţii Ciolpani din judeţul Ilfov. Traficul în zonă este blocat pe sensul de mers către Bucureşti, la faţa locului fiind trimise echipaje de descarcerare şi un elicopter SMURD.

Rată de promovare uluitoare la BACALAUREAT. Vezi REZULTATELE pe județe

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, în accident au fost implicaţi trei adulţi şi doi copii. Unul dintre adulţi a murit, iar ceilalţi sunt conştienţi, cu politraumatisme, şi vor fi duşi la spital, scrie News.ro.

La faţa locului au fost trimise două ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi un elicopter SMURD.

Potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate trei autoturisme, iar circulaţia rutieră pe DN1 este blocată pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Ciolpani, în judeţul Ilfov.

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close