Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Tulcea. O persoană a murit, alte două au fost rănite

Accident grav în Tulcea. O persoană a murit, alte două au fost rănite

Accident grav în Tulcea. O persoană a murit, alte două au fost rănite
22 Aug 2018   •   16:49

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea, după un accident rutier petrecut pe un drum judeţean, în apropiere de municipiul reşedinţă de judeţ. 

Cele trei persoane se aflau în două maşini, atunci când şoferul unuia dintre ele, în vârstă de 41 de ani, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care circula regulamentar. 

În urma accidentului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), Amalia Ignatencu, au rezultat trei victime, cei doi şoferi şi o pasageră din autoturismul acroşat, bărbatul în vârstă de 41 de ani fiind rănit grav. 

"La spital, bărbatul a intrat în stop cardiac, s-a încercat resuscitarea lui, dar nu am reuşit să-l salvăm", a declarat, pentru AGERPRES, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu. 

Celelalte două victime prezintă fracturi ale membrelor inferioare şi sunt investigate în prezent, iar în funcţie de rezultatele radiografiilor medicii vor decide dacă acestea vor fi îngrijite în spitalul din Tulcea sau vor fi transferate la unităţi din ţară. 

În sprijinul victimelor accidentului au intervenit trei ambulanţe, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, iar 10 lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta au acţionat timp de o oră pentru scoaterea din autovehicule a celor doi şoferi. 

IPJ a început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. 

Potrivit unei statistici a IPJ, în primele 20 de zile ale acestei luni, pe drumurile publice din judeţ s-au înregistrat 37 de accidente rutiere care s-au soldat cu decesul a opt persoane şi rănirea gravă a altor 33. Principalele cauze ale accidentelor au fost viteza, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi neacordarea de prioritate. 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close