Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident grav pe DN7: Două persoane, soț și soție, au decedat

Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident grav pe DN7: Două persoane, soț și soție, au decedat

Daniel Chițoiu, fost ministru al Economiei și actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, într-un accident mortal pe DN7 între Pitești și Râmnicu Vâlcea pe raza localității Zamfirești. Șoferul autoturismului care a pătruns pe sensul opus a decedat la scurt timp. De asemenea, medicii spitalului de urgență Pitești au confirmat și decesul soției șoferului.

Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident grav pe DN7: Două persoane, soț și soție, au decedat
Sursa foto: Sursă foto: Gazeta Vâlceană.ro
26 Dec 2019   •   15:33

UPDATE Femeia a suferit fracturi la membrele inferioare.  Accidentul s-a soldat cu patru răniți: două persoane rănite și două persoane decedate, un soț și soție. Starea lui Daniel Chițoiu este una stabilă, urmând să i se facă un computer tomograf.

De altfel, martorii de la fața locului susțin că de fapt, mașina politicianului ar fi ajuns pe contrasens, iar bărbatul din cealaltă mașină a încercat să evite autoturismul.

Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident grav pe DN7: Două persoane, soț și soție,au decedat

----------------------------

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, toate din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus. Din primele informații printre cei răniți se află și Daniel Chițoiu, fost ministru, care ar fi rănit ușor. 

IPJ Argeş a precizat că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Bucureşti.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani şi rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Argeş.

"Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, urmând ca mecanismul şi cauzele producerii lui să fie stabilite în urma expertizelor. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 şi 196 din Codul Penal", arată IPJ Argeş.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informase anterior că traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş, după ce a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, pe fondul pătrunderii pe sensul opus. 

Accident grav pe DN7: Un fost ministru, printre victime. Traficul rutier este întrerupt

×
Subiecte în articol: Pitești accident Daniel Chitoiu ALDE
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close