Antena 3 CNN Actualitate Accident în Arad. Două persoane rănite, după ce două tramvaie s-au ciocnit

Accident în Arad. Două persoane rănite, după ce două tramvaie s-au ciocnit

Accident în Arad. Două persoane rănite, după ce două tramvaie s-au ciocnit
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Aug 2013   •   17:15

Două tramvaie s-au ciocnit, joi după-amiază, în municipiul Arad. O pasageră şi un vatman au fost răniţi în urma accidentului. Femeia, care are răni pe faţă şi pe braţe, a fost transportată la spital, informează Mediafax.
Accidentul s-a petrecut pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.Cele două garnituri de tramvai circulau în acelaşi sens, însă la mică distanţă una de cealaltă.

Potrivit martorilor, când primul tramvai a frânat, al doilea vatman nu a avut timp să frâneze şi a lovit puternic vagonul din spate al primei garnituri.

Ambele garnituri au suferit avarii importante, iar o pasageră din tramvaiul care circula în spate, precum şi vatmanul acestei garnituri, au fost răniţi.

Femeia a fost preluată de o ambulanţă, iar vatmanul are răni pe braţe, însă a refuzat să plece la spital, pentru a putea da declaraţii anchetatorilor.

Poliţiştii sosiţi la faţa loculului susţin că vatmanul celui de-al doilea tramvai se face vinovat de faptul că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers. Niciunul dintre vatmani nu consumase alcool.

 

 

 

×
Subiecte în articol: tramvai
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close