Antena 3 CNN Actualitate Copil de patru ani, adus cu elicopterul la spital, în stare gravă, după un accident mortal, în Constanța

Copil de patru ani, adus cu elicopterul la spital, în stare gravă, după un accident mortal, în Constanța

O femeie de 42 de ani și-a pierdut viața, iar un copil de doar patru ani a fost transportat la spital, în stare gravă, cu un elicopter SMURD, în urma unui grav accident de circulație. Tragedia a avut loc aseară, la ieșirea din localitatea constănțeană Mihai Viteazu.

Copil de patru ani, adus cu elicopterul la spital, în stare gravă, după un accident mortal, în Constanța
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    03 Iul 2021   •   09:01

Două autoturisme și un autocamion au fost implicate în eveniment. Tragedia s-a produs în jurul orei 18:00. Șoferul unui autoturism ar fi încercat să depășească o mașină aflată în fața sa, însă a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un alt autovehicul care circula regulamentar. 

Din impact, una dintre mașini a acroșat un camion iar apoi ambele autoturisme au ieșit în decor. La fața locului au fost trimise o autospecială SMURD, un echipaj de Descarcerare, autospecială de Stingere și un elicoper SMURD.  

În urma impactului, un copil de 4 ani a fost rănit și a necesitat transportul la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul. Alte două victime au ajuns de asemenea la spital, cu ambulanțele.

Din păcate o femeie de 42 de ani a fost declarată decedată, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

×
Subiecte în articol: accident Constanța copil stare grava
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close