Antena 3 CNN Actualitate Accident pe linia tramvaiului 41. O tânără a fost lovită în plin. Circulaţia tramvaielor a fost reluată

Accident pe linia tramvaiului 41. O tânără a fost lovită în plin. Circulaţia tramvaielor a fost reluată

Accident pe linia tramvaiului 41. O tânără a fost lovită în plin. Circulaţia tramvaielor a fost reluată
05 Dec 2016   •   10:40

Update: Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 spre Piaţa Presei Libere s-a reluat, însă autobuzele liniei navetă vor mai circula până la reglarea ritmicităţii, a declarat, luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

Circulaţia tramvaielor a fost blocată luni dimineaţă în jur de 45 de minute din cauza unui accident în care a fost implicat un tramvai, care a acroşat un pieton în zona Pod Ciurel.

"În jurul orei 9:05, un tramvai de pe linia 41 care se deplasa pe sensul spre Piaţa Presei Libere, la intrarea în staţia Pod Ciurel acroşează un pieton, o doamnă, care traversa pe trecerea de pietoni, însă pe culoarea roşie a semaforului. În prezent, circulaţia este blocată doar pe sensul spre Piaţa Presei Libere. Înfiinţăm o linie navetă de autobuze pe zona respectivă", a precizat Tobescu.

Ştire iniţială: Accident grav pe linia tramvaiului 41. O tânără a fost lovită şi a fost dusă de urgenţă la spital conştientă, dar în stare gravă.

Traficul este blocat în zonă. Fata s-a angajat într-o tranversare neregulamentară, în zona Bulevardului Virtuţii. 

În urma acestui accident, zeci de persoane au rămas blocați în stațiile de tramvai, iar cel puțin şapte garnituri s-au blocat pe șine. 

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a vedea cum s-a produs accidentul. 

×
Subiecte în articol: previziuni accident
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close