Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în Buzău, surprins de camera de bord a autoturismului lovit: ”Ajută-mă! Mă doare spatele și mâna!”

Accident cumplit în Buzău, surprins de camera de bord a autoturismului lovit: ”Ajută-mă! Mă doare spatele și mâna!”

Un accident îngrozitor, provocat de un șofer iresponsabil, a fost surprins de camera de bord a unui automobil. Un tânăr de 23 de ani a intrat pe contrasens, noaptea, într-o curbă periculoasă și a apărut în fața unui alt șofer care nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Accident cumplit în Buzău, surprins de camera de bord a autoturismului lovit: ”Ajută-mă! Mă doare spatele și mâna!”
de Laura Dinu    |    08 Feb 2022   •   11:40

Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Un grav accident de circulație s-a petrecut sâmbătă pe DN 10 intre Buzău și Brașov. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, a fost vorba de o coliziune între 2 autoturisme, unul condus pe direcția Buzău către Brașov de către un șofer în vârstă de 24 de ani și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un șofer în vârstă de 23 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor și a unei pasagere din autoturismul care se deplasa pe direcția Buzău către Brașov, o tânără în vârstă de 20 de ani.

Totul ar fi plecat de la o depășire neregulamentară, într-o curbă deosebit de periculoasă, în contextul in care vizibilitatea era scăzută iar carosabilul umed.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier a fost surprins de camera de bord a unuia dintre autoturismele implicate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal si continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: accident Buzau
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close