Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier GRAV în Brăila, după ce un semn de circulaţie a fost FURAT

Accident rutier GRAV în Brăila, după ce un semn de circulaţie a fost FURAT

Accident rutier GRAV în Brăila, după ce un semn de circulaţie a fost FURAT
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Iul 2014   •   09:52
Cinci brăileni au ajuns la spital după ce au ieşit cu maşina de pe carosabil. pentru  că semnul de circulaţie care anunţa o curbă deosebit de periculoasă a fost furat, şoferiţa nu a redus la timp viteza şi a intrat în plin într-un copac. Toţi cei 5 pasageri au ajuns la spital, iar doi dintre ei sunt în stare gravă. 
 
Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea brăileană Boarca. Femeia care se afla la volan nu a redus viteza într-o curbă, pentru că indicatorul rutier lipsea, şi a intrat cu maşina într-un copac. 
 
Patru dintre pasageri au reuşit să iasă singuri din autoturism. Mama tinerei care se afla la volan a rămas prinsă între fiare şi a fost scoasă cu greu de echipajul de la descarcerare. 
 
Tânăra de la volan era angajată la Poştă şi cunoştea bine drumul. Oamenii nu îşi explică de ce a uitat de acea curbă, însă dau vina pe cei care administrează drumul. 
 
Conducătoarea auto fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cine se face vinovat pentru acest accident.

 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close