Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier grav la Arad. Şase persoane au fost rănite

Accident rutier grav la Arad. Şase persoane au fost rănite

Accident rutier grav la Arad. Şase persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Ian 2013   •   09:33

Şase persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, după ce un microbuz în care se aflau opt pasageri şi un autoturism BMW s-au ciocnit pe DN 7, în dreptul localităţii Bârzava, judeţul Arad, la ora transmiterii acestei ştiri traficul fiind complet blocat.
   
Accidentul a avut loc în localitatea arădeană Bârzava, pe DN 7, şi au fost implicate un microbuz cu şase pasageri plus şoferul şi un autoturism BMW în care erau cinci persoane.
   
În urma accidentului, trei persoane din microbuz şi alte trei din BMW au fost rănite.
   
La faţa locului au ajuns echipe de descarcerare ale pompierilor şi echipaje SMURD, fiind răniţi prinşi între fiarele contorsionate ale autovehiculelor.
   
Potrivit Purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţene Arad, Ovidiu Liber, persoanele rănite au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
   
De asemenea, el a precizat că a fost nevoie de intervenţia unui elicopter pentru a-l prelua pe unul dintre răniţi, care se afla în stare mai gravă.
   
Ovidiu Liber a precizat că, din primele cercetări, reiese că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este blocat în zonă, urmând să fie reluat cel mai probabil în jurul orei 10.00.

×
Subiecte în articol: accident rutier Arad elicopter microbuz
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close