Antena 3 CNN Actualitate Accident șocant. Un șofer sinucigaș a ucis alte două persoane! A treia persoană este în stare critică - Ce au găsit polițiștii în mașină

Accident șocant. Un șofer sinucigaș a ucis alte două persoane! A treia persoană este în stare critică - Ce au găsit polițiștii în mașină

Răsturnare de situație în cazul unui accident din Craiova în care au murit 3 persoane. Potrivit informațiilor de la anchetatori, cel care a provocat impactul mortal a făcut asta intenționat pentru că voia să se sinucidă. Pe lângă propria viață a luat-o însă și pe cea a unei fetițe de numai 6 ani și pe cea a tatălui acesteia, în vârstă de 41 de ani, care se aflau în mașina izbită violent. Mama fetei este în spital, în stare critică.

Accident șocant. Un șofer sinucigaș a ucis alte două persoane! A treia persoană este în stare critică - Ce au găsit polițiștii în mașină
de Laura Dinu    |    28 Iul 2020   •   15:30

Marți dimineața au apărut informații potrivit cărora pe centura de nord a Craiovei, un tânăr de 25 de ani din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, a pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

În urma accidentului, cei doi șoferi şi o fetiță de 6 ani au murit, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital. Femeia și fetița, ambele din Motru, erau pasagere în mașina condusă de bărbatul de 41 de ani. 

Bilet de adio în buzunarul șoferului

În urma primelor cercetări însă, polițiștii au găsit în buzunarul bărbatului de 25 de ani un bilet de adio. Aceștia au tras concluzia că accidentul a fost provocat intenționat, tânărul dorind să își pună capăt zilelor.

Continuând cercetările, anchetatorii au ajuns la familia tânărului care a recunoscut că bărbatul le spunea frecvent că vrea să se omoare și că își dorește să intre cu mașina într-un TIR ca să încheie socotelile cu viața. Surse din anturajul tânărului spun că acesta ar fi avut un eșec în dragoste.  

×
Subiecte în articol: Craiova accident sinucidere
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close