Antena 3 CNN Actualitate Accidente din cauza poleiului: Peste 170 de tamponări în Capitală

Accidente din cauza poleiului: Peste 170 de tamponări în Capitală

Accidente din cauza poleiului: Peste 170 de tamponări în Capitală
Sursa foto: accidente
16 Dec 2009   •   14:43

Aproape 1000 de solicitari au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei. 4.000 de poliţişti şi peste 400 de persoane din cadrul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă sunt în stradă. Cu toate acestea, numărul solicitărilor creşte oră de oră.

Circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate pe mai multe drumuri din ţară. Astfel, 19 drumuri naţioanle au fost bloacte în special în judeţele Vrancea, Buzău, Prahova, Ialomiţa, Brăila şi Galaţi. Numai pe Autostrada Bucureşti-Cernavodă au fost înregistrate 35 de accidente de circulaţie din cauza poleiului.

Din cauza vântului puternic 300 de localităţi din 16 judeţe au rămas fără energie electrică. Tot din cauza vântului, navigaţia pe Bara şi Canalul Sulina a fost închisă.

În Capitală, au fost întregistrate peste 400 de apeluri la Brigada Rutieră. Oamenii au sesizat blocaje în trafic şi dificultăţi în circulaţie. Alte 170 de apeluri au fost făcute la 112. De asemenea, au fost înregiustrate 170 de tamponări uşoare fără victime.

În ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă al Capitalei a înregistrat peste 900 de solicitări. În 38 de cazuri este vorba despre persoane care au alunecat pe gheaţă şi au suferit traumatisme craniene, toracice sau fracturi ale membrelor.

Antena 3

×
Subiecte în articol: zapada
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close