Antena 3 CNN Actualitate Acuzații grave pentru ministrul Carmen Dan: „Abuz în serviciu, trafic de influenţă şi luare de mită”

Acuzații grave pentru ministrul Carmen Dan: „Abuz în serviciu, trafic de influenţă şi luare de mită”

Acuzații grave pentru ministrul Carmen Dan: „Abuz în serviciu, trafic de influenţă şi luare de mită”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
de S.T.    |    19 Oct 2017   •   18:39

Romică Părpălea, vicepreşedinte al PSD Teleorman în perioada 2009-2012, a făcut plângere penală împotriva ministrului de Interne Carmen Dan.

„I-am făcut o plângere penală doamnei Carmen Dan şi o să vedeţi, cu probe. Eu nu fac plângeri fără probe.(...) Dumneaei trebuie să se gândească la miliardele pe care le-a oferit celor din aparatul propriu în perioada în care era prefect de Teleorman. Dacă vă uitaţi pe declaraţiile de avere ale consilierilor juridici, ale celor din aparatul prefectului de control, veţi vedea miliarde încasate din bugetul statului, din banul meu şi al dumneavoastră. Pe aceşti oameni i-a plantat aproape la fiecare primărie din judeţul Teleorman pentru a beneficia pe Legea 10 de anumite sporuri, până la 50% din salariu. Şi atunci au făcut debandadă şi fraude foarte mari în bugetul de stat. Doamna Dan era atunci cea care verifica legalitatea documentelor în judeţul Teleorman, dar a demonstrat că împreună cu cei din aparatul propriu şi din declaraţia unui primar am înţeles că ar fi mers şi la dumneaei nişte sume de bani, deoarece aceste persoane au fost încadrate pe legea 10 la consiliile locale din multe localităţi”, a spus Părpălea.

Potrivit lui Părpălea, în cazul ministrului Carmen Dan ar fi vorba despre fapte de abuz în serviciu, trafic de influenţă şi luare de mită.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close