Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţiile preşedintelui ANPC în cazul restaurantelor cu mâncare stricată din Capitală - VIDEO

Acuzaţiile preşedintelui ANPC în cazul restaurantelor cu mâncare stricată din Capitală - VIDEO

Acuzaţiile preşedintelui ANPC în cazul restaurantelor cu mâncare stricată din Capitală - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
04 Oct 2019   •   12:54

Mai multe restaurante din Capitală au vândut mâncare stricată pentru mii de bucureşteni cu complicitatea mai multor inspectorii de la protecţia consumatorilor, acuză chiar şeful ANPC.

''Nu mică ne-a fost surprinderea să aflam că tot ceea ce pare proaspăt în restaurantele de gen este ţinut în congelator şi deszgheţat. Ori respectam legea, ori putem pleca de pe piaţa comerţului liber din România. Verificăm ce nu au reuşit să vadă până acum unii dintre colegii noştri, suntem curioşi de ce, sesizăm DNA, există suspiciunea temeinica că aceştia şi-au rotunjit veniturile făcându-se că nu văd. Acest tip de protecţie a încetat la nivelul autorităţii'', a spus preşedintele ANPC.

Inspectorii puneau în pericol sănătatea oamenilor în schimbul unor şpăgi consistente, spune preşedintele instituţiei, care anunţă că îi va da pe mâna DNA pe suspecţi.

O tonă de mâncare stricată au descoperit inspectorii, în urma unui control desfăşurat la nouă restaurante care ar fi fost ocrotite de colegii şpăgari.

În urma controlului, comisarii ANPC au închis, pe o perioadă de 6 luni, nu mai puţin de 9 restaurante chinezesti şi au dat amenzi de peste 300 de mii de lei.

×
Subiecte în articol: spaga Capitală restaurante
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close