Antena 3 CNN Actualitate Adevărul Holding şi-a cerut falimentul

Adevărul Holding şi-a cerut falimentul

Adevărul Holding şi-a cerut falimentul
Sursa foto: Foto: ro.wikipedia.org
de M.Z.    |    02 Noi 2012   •   20:24

Societatea Adevărul Holding SRL, care deţine mai multe publicaţii, printre care cotidianul Adevărul şi tabloidul Click, şi-a cerut insolvenţa, printr-un dosar depus la Tribunalul Bucureşti, informează Mediafax.

Primul termen de judecată în acest caz este stabilit pentru 6 noiembrie.

Obiectul cauzei în acest dosar, care a fost depus 31 decembrie, este "procedura insolvenţei", iar materia juridică - "faliment". Cererea insolvenţei nu presupune neapărat intrarea în faliment a unei companii.
   
Adevărul Holding a cerut falimentul, după ce omul de afaceri Cristian Burci a preluat trustul media în urmă cu o lună, de la Dinu Patriciu.

Patriciu a înfiinţat Adevărul Holding în toamna anului 2006, imediat după achiziţia ziarului Adevărul.

Trustul Adevărul are în portofoliu, printre altele, cotidianul Adevărul, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare.

Pe 16 octombrie, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a respins solicitarea trustului Adevărul de prelungire a licenţei expirate a televiziunii Adevărul TV, care nu a funcţionat niciodată.








×
Subiecte în articol: Adevarul
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close