Antena 3 CNN Actualitate Adevăruri de viață. De ce își măresc femeile buzele. Răspunsul fenomenal al medicului estetician Constantin Stan

Adevăruri de viață. De ce își măresc femeile buzele. Răspunsul fenomenal al medicului estetician Constantin Stan

Adevăruri de viață. De ce își măresc femeile buzele. Răspunsul fenomenal al medicului estetician Constantin Stan
03 Dec 2017   •   20:33

Medicul estetician Constantin Stan, soțul prezentatoarei de televiziune Andreea Berecleanu, a făcut duminică, în emisiunea "Adevăruri de viață", profilul femeii care apelează la bisturiul esteticienilor.

"Un anumit interval de vârstă, 20-25 de ani, studii medii, în curs de a-și defini statutul social, căsătorită, eventual, o mașină în curs de schimbare, de la una mai ieftină sau niciuna, dacă se poate televiziune, media sau oriunde poate să iasă în față și poate cineva să vină, un Făt-Frumos și să o descopere. Restul femeilor care într-adevăr doresc să traiască într-un anumit confort, într-o anumită limită, nu ajung acolo ", a explicat Constantin Stan.

Potrivit medicului, nu bărbații împing femeile către operațiile estetice, ci, de obicei, se întâmplă invers.

"Nu cred că bărbații împing femeile către lucrul acesta. De fapt, foarte mult se întâmplă invers: femeia încearcă să meargă, iar bărbatul îi spune nu ai nevoie, e foarte bine și așa! Nu am auzit și nu am văzut în cariera mea bărbați care să-și împingă femeile să facă aceste intervenții", a dezvăluit medicul.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close