Antena 3 CNN Actualitate Adina Ghervase, șoferița beată care a ucis patru muncitori la Iași, a fost plasată în arest la domiciliu. ”Nu-mi vine să cred!”

Adina Ghervase, șoferița beată care a ucis patru muncitori la Iași, a fost plasată în arest la domiciliu. ”Nu-mi vine să cred!”

Curtea de Apel Iași a luat o hotărâre surprinzătoare: Adina Ghervase, șoferița beată care a ucis patru muncitori la Iași, a fost plasată în arest la domiciliu.

Adina Ghervase, șoferița beată care a ucis patru muncitori la Iași, a fost plasată în arest la domiciliu. ”Nu-mi vine să cred!”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Chiţu    |    13 Dec 2023   •   12:42

În iulie 2022, Adina Ghervase a urcat beată la volan și a spulberat un grup de muncitori din Iași. Patru dintre ei au murit și alți trei au fost răniți.

Adina Ghervase, conducătoarea auto care a distrus viețile mai multor familii, se afla în penitenciarul pentru femei din Bacău. Din luna iunie a anului trecut, aceasta era în arest preventiv.

Acum, magistrații au decis să renunțe la arestul preventiv în cazul femeii, iar aceasta a fost plastă în arest la domiciliu.

La începutul acestei săptămâni, a fost transferată în casa părintească.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: O șoferiță a spulberat un grup de muncitori la Iași! Patru dintre ei au murit pe loc

"S-a dispus în mod definitiv înlocuirea măsurii arestării preventive, cu arestul la domiciliu. Arestul la domiciliu este o măsură privativă de libertate, la fel ca restul, care se execută în centrul de detenţie", potrivit Curții de Apel Iaşi.

Având în vedere incidentul tragic, decizia magistraților a generat o puternică revoltă în rândul familiilor îndurerate.

"Este de neacceptat ca o persoană care a omorât patru oameni și a rănit alți trei să ajungă să-și petreacă sărbătorile care urmează în familie, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic", a declarat Beatrice Duca, soția unuia dintre bărbaţii decedaţi.

"Am rămas şocată. Nu-mi vine să cred că o să stea acasă. Nu-i corect! Noi o să mergem la el la cimitir, în loc să mergem la el acasă ca să petrecem alături de el", a spus Lenuţa Şutacu, fiica unui alt angajat decedat, citat de Observator.

"Din nefericire, părţile vătămate nu pot contesta această decizie", a explicat avocatul Adrian Cuculis.

×
Subiecte în articol: muncitori Iași accident
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close