Antena 3 CNN Actualitate Adolescentă strivită de tren în timpul unei şedinţe foto. Fata voia să-şi modifice profilul pe un site de socializare

Adolescentă strivită de tren în timpul unei şedinţe foto. Fata voia să-şi modifice profilul pe un site de socializare

Adolescentă strivită de tren în timpul unei şedinţe foto. Fata voia să-şi modifice profilul pe un site de socializare
Sursa foto: Foto captura Antena 3
12 Iul 2014   •   20:31

Conductorul trenului care a călcat-o pe tânăra de 17 ani din Sfântul Gheorghe o văzuse de la câteva zeci de metri distanţă. A avertizat sonor. Fotograful care era împreună cu ea pe şine a auzit la timp şi s-a dat la o parte.

Însă tânăra a încremenit în faţa trenului. Singura ei reacţie a fost să-şi acopere urechile cu mâinile, ca într-o încercare de a se apăra de vuietul trenului care venea spre ea.

Fata voia de câteva zile să-şi modifice profilul pe un site de socializare. Fotografii noi, peisaje noi, prieteni noi. Pe fotograf l-a găsit pe Internet, prin intermediul unui prieten comun. S-au întâlnit în centrul oraşului Sfântul Gheorghe şi apoi au mers la gară să facă sesiunea foto.

Fotograful de ocazie le-a povestit poliţiştilor că atunci când trenul şi-a avertizat sonor venirea, fata a încremenit, în loc să fugă.

Şi-a pus mâinile la urechi şi a rămas lângă şină. Impactul a fost fatal.

Fata a murit pe loc. Salvatorii au încercat zadarnic peste 45 de minute să o salveze. Astăzi, în acelaşi loc al tragediei, oamenii merg în continuare printre şinele de tren, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat..

×
Subiecte în articol: site de socializare sedinta foto
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close