Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase a fost mutat la Penitenciarul Spital Jilava din cauza afecţiunilor medicale cronice

Adrian Năstase a fost mutat la Penitenciarul Spital Jilava din cauza afecţiunilor medicale cronice

Adrian Năstase a fost mutat la Penitenciarul Spital Jilava din cauza afecţiunilor medicale cronice
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Iul 2012   •   11:10

Adrian Năstase a fost transferat de la Penitenciarul Spital Rahova la Penitenciarul Spital Jilava, din cauza afecţiunilor medicale cronice de care suferă, fiind cazat în Secţia Boli Interne, cu o altă persoană privată de libertate, într-o cameră prevăzută cu şase paturi şi grup sanitar propriu, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti Jilava, Daniela Popescu, Adrian Năstase a fost internat în unitate în 17 iulie, prin transfer de la Penitenciarul Spital Bucureşti Rahova.

Adrian Năstase este cazat în Secţia Boli Interne, cu o altă persoană privată de libertate, într-o cameră prevăzută cu şase paturi şi grup sanitar propriu, se arată într-un comunicat de presă de luni al Penitenciarului Spital Bucureşti Jilava.

Totodată, a fost realizat consultul medical, conform procedurilor, "în condiţii de confidenţialitate", a precizat sursa citată.

"Dreptul la asistenţă medicală al persoanelor aflate în executarea pedepselor privative de libertate este garantat. Asistenţa medicală în sistemul penitenciar se asigură în mod gratuit, ori de câte ori este necesar sau la cerere, cu personal calificat, potrivit legii", a mai arătat sursa citată.


×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close