Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, despre noua nominalizare a PSD pentru funcția de premier

Adrian Năstase, despre noua nominalizare a PSD pentru funcția de premier

Adrian Năstase, despre noua nominalizare a PSD pentru funcția de premier
29 Dec 2016   •   11:12

Adrian Năstase se așteaptă ca Sorin Grindeanu, noua nominalizare a PSD pentru funcția de premier, să fie acceptat de președintele Klaus Iohannis. Fostul premier precizează însă că războiul ''cibernetic'' intern va continua.

''Fum alb sau fum negru? Vom avea candidat de premier, zilele acestea? Va fi acceptata propunerea Grindeanu? Eu cred ca da. Desi razboiul "cibernetic" intern va continua. Informatii "pe stiri" sau "din surse judiciare" vor polua in continuare spatiul public, pentru a crea diversiuni, pentru a demola, pentru a demitiza.
Mi se pare remarcabil felul in care noi am reusit sa distrugem fundamentul actualei republici - Revolutia din 1989, transformata intr-o cinica lovitura de stat, care nu mai merita, dupa un sfert de secol decat niste flori trimise prin mesageri. Ne pregatim, in lunile urmatoare, si pentru demitizarea Marii Uniri?
Daca dezvaluirile lui Sebastian Ghita sunt adevarate, intelegem ce a insemnat "statul de drept" in perioada regimului Basescu. Se vor schimba, oare, lucrurile acestea, dupa desemnarea noului premier? Sau vom asista doar la mutarea Papei la Avignon?'', a scris Adrian Năstase pe Facebook.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close