Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, la DIICOT în dosarul privatizării Petromidia

Adrian Năstase, la DIICOT în dosarul privatizării Petromidia

Adrian Năstase, la DIICOT în dosarul privatizării Petromidia
11 Mai 2016   •   13:43

Adrian Năstase a dae explicații în fața procurorilor în dosarul privatizării Petromidia. Fostul premier a fost chemat de procurori în calitate de martor pentru a fi audiat în dosarul privatizării Petromidia. De asemenea, Rodica Stănoiu, fost ministru de Justiţie în guvernarea Năstase a fost chemată tot în calitate de martor pentru a da detalii despre privatizarea Petromidia, considerat cel mai mare dosar de devalizare a ţării, transmite România TV.

Un fost ofiţer SIE a declarat în faţa anchetatorilor că foştii miniştri Mihai Tănăsescu şi Dan Ioan Popescu au fost principalii susținători ai ideii ca guvernul să adopte o ordonanță de urgență prin care obligațiile bugetare ale Rompetrol Rafinare – societatea care deține Petromidia, să fie transformate în obligațiuni.

Procurorii DIICOT continuă miercuri audierile în dosarul Rompetrol, în care a fost pus sechestru pe rafinăria Petromidia. Primul care a ajuns la sediul DIICOT este omul de afaceri Sorin Marin, fost partener de afaceri cu Dinu Patriciu şi acţionar în compania Rompetrol.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close