Antena 3 CNN Actualitate Ce i-a atras atenția lui Adrian Năstase la televizor în aceste zile

Ce i-a atras atenția lui Adrian Năstase la televizor în aceste zile

Adrian Năstase a povestit pe blogul său să în aceste zile se află la Cornu unde a constatat că anul acesta este mai prost decât alți ani din punct de vedere al fructelor. În solarii lucrurile stau ceva mai bine.

Ce i-a atras atenția lui Adrian Năstase la televizor în aceste zile
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    12 Aug 2022   •   17:48

Fostul premier a mărturisit și care știri i-au atras atenția la televizor - în principiu, aceleași pe toate posturile de televiziune.

"Sunt pentru cateva zile la Cornu. S-a mai racorit dar, la miezul zilei, e teribil de cald. Recoltele, in solarii, sunt foarte bune. Mai ales cele de rosii. Sotia mea a pregatit deja sucul de rosii pentru iarna. Recolta de mere nu e impresionanta. Din cauza secetei, multe mere au cazut din pomi. Nici prune nu prea au fost in zona. Probabil din cauza frigului din primavara.

Seara e foarte placut. Butonez, din cand in cand, stirile de la televizor. Cam aceleasi peste tot – salvamari, accidente de masini, incendii, megaconcerte si distractie „la maximum”, din ce in ce mai multe droguri, un recensamant relativ, roborul si factorul Isarescu, din nou entuziasm pentru fotbal pentru a sustine jocurile de pariuri (cele sportive, desigur), povestile despre remaniere si pensii, etc.

Business as usual!", a scris Adrian Năstase, pe blogul său.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close