Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Ce s-a întâmplat astăzi e îngrijorător. Cine sunt oamenii aceştia care lucrează în Parchet?

Adrian Ursu: Ce s-a întâmplat astăzi e îngrijorător. Cine sunt oamenii aceştia care lucrează în Parchet?

Adrian Ursu: Ce s-a întâmplat astăzi e îngrijorător. Cine sunt oamenii aceştia care lucrează în Parchet?
de M.C.    |    15 Ian 2014   •   19:40
Realizatorul Antena 3, Adrian Ursu, a comentat în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "La Ordinea Zilei" evenimentele în care a fost implicat Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa.

"Ce s-a întâmplat astăzi e îngrijorător, pentru că nu e singular. Mă îngrijorează calitatea umană a celor care lucrează la Procuratură. Nici domnul Contantinescu nu sunt foarte împăcat că a procedat cum trebuia. Nu era atât de bolnav ca să nu vină la serviciu. Dacă putea să vină la serviciu, putea să se prezinte şi la DNA. Atunci când dăm exemplu cetăţenilor în legătură cu respectarea legii, trebuie să vină exemplul de la cei mai înalţi dregători ai ţării" a spus Adrian Ursu.
 
"Cine sunt oamenii aceştia care lucrează în Parchet, în Poliţia Judiciară, dacă procedează cu aceeaşi măsură în cazul unui terorist şi în cazul bătrânelor de la referendum ,a elevilor de la liceul Bolintineanu...voi sunteţi slujbaşi ai statului, prima voastră funcţie este de servitori ai cetăţenilor. Ei se comportă ca nişte gardieni din lagăr..." a continuat realizatorul Antena 3.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei" cu Dana Grecu şi Radu Tudor. 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close