Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu - Dan Barna, dialog la Antena 3: Ați zis de banii pe care Dragnea i-a furat de la copii. Dar copiii ce făceau cu banii?

Adrian Ursu - Dan Barna, dialog la Antena 3: Ați zis de banii pe care Dragnea i-a furat de la copii. Dar copiii ce făceau cu banii?

Adrian Ursu - Dan Barna, dialog la Antena 3: Ați zis de banii pe care Dragnea i-a furat de la copii. Dar copiii ce făceau cu banii?
18 Iul 2018   •   10:53

Dialog la ”Previziuni” între jurnalistul Adrian Ursu și Dan Barna, președintele USR, pe marginea ”banilor furați de Dragnea de la copii”. 

Ideea a fost una propagată în mediul online, după condamnarea în primă instanță a lui Liviu Dragnea în dosarul DGASPC Teleorman.

”Nu cred că am avut vreodată dialog, dar am o întrebare pentru dumneavoastră. Ce făceau copiii cu banii pe care i-a furat Liviu Dragnea? Ați zis că a furat banii copiilor”, a zis Adrian Ursu.

”Este hazlie întrebarea, dar realitatea este că de acele sume trebuia să beneficieze Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecţia Copilului Teleorman”, a spus Dan Barna, la care jurnalistul a adăugat: ”Dar copiii ce făceau cu banii? Că dumneavoastră ați zis de banii pe care Dragnea i-a furat de la copii”.

”Ar fi beneficiat de servicii de îngrijire, de asistenți mai buni, poate de o alimentație mai bună”, a replicat Dan Barna.

”Dumneavoastră ați condus vreodată vreo firmă sau instituție?”, a continuat Adrian Ursu.

”Bineînțeles. Ce întrebare e asta?”, a zis președintele USR.

”E o întrebare. Există niște condiții bugetare în instituții... Dacă ați condus vreodată vreo firmă sau instituție care are buget, știți bine că nu se pot muta pozițiie bugetare. Ca urmare, banii respectivi, dacă femeile cu pricina ar fi lucrat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, erau destinați plății salariului unor secretare”, a mai spus jurnalistul.

”Și copiii ar fi avut doi asistenți sociali”, a punctat liderul USR. 

”Nu, femeile acelea nu erau asistente sociale. Asta este greșeala pe care o faceți din superficialitate. Banii nu puteau fi mutați către copii. Erau destinați salariilor unor funcționari”, a zis Adrian Ursu.

”... care ar fi lucrat pentru copii, nu pentru PSD”, a completat Dan Barna.

”... nu ar fi lucrat pentru copii neapărat, ci pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman”, a conchis Dan Barna.

×
Parteneri
Atenție, români! Înșelătorie nouă în numele Poștei Române
x close