Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: O parte a instituţiilor statului respectă în continuare ordinele şi comenzile lui Băsescu

Adrian Ursu: O parte a instituţiilor statului respectă în continuare ordinele şi comenzile lui Băsescu

Adrian Ursu: O parte a instituţiilor statului respectă în continuare ordinele şi comenzile lui Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Aug 2013   •   14:28

Jurnalistul Adrian Ursu spune că era de aşteptat ca procurorii să ceară închisoare cu executare pentru Dan Voiculescu în dosarul Telepatia, după ce "preşedintele Traian Băsescu şi-a promis că se va răzbuna pe toţi cei care au încercat să i se ridice împotrivă".

"Era o mişcare aşteptată (...) E jocul pe care continuă să-l facă acea parte a instituţiilor statului care respectă în continuare ordinele şi comenzile venite de la Traian Băsescu, cel care şi-a promis că se va răzbuna pe toţi cei care au încercat la un moment dat să i se ridice împotrivă", a spus Adrian Ursu, joi, la Antena 3.

De asemenea, realizatorul emisiunii Secvenţial de la Antena 3 consideră că acest dosar reprezintă o intimidarea pentru cei care se opun regimului preşedintelui. În plus, mai spune Adrian Ursu, "probele sunt inexistente" în acest dosar.

"E o acţiune care va continua. (...) Prin acest dosar se încearcă intimidarea celor care se opun regimului lui Traian Băsescu", a precizat Ursu.

Reacţia lui Ursu vine după ce procurorii au cerut închisoare cu executare pentru Dan Voiculescu în Dosarul Telepatia.

În aprilie 2007 Traian Băsescu a fost suspendat pentru prima oară din funcţia de preşedinte al României de o comisie condusă de Dan Voiculescu.

În aprilie 2007 DNA a început urmărirea penală împotriva lui Voiculescu în Dosarul Loteria II.

În septembrie 2008 Dan Voiculescu şi-a anunţat candidatura la funcţia de senator de Bucureşti, arătând că obiectivul său central în Parlament rămâne demiterea lui Traian Băsescu printr-o nouă suspendare.

În septembrie 2008, în debutul campaniei electorale, DNA a început urmărirea penală în Dosarul "Telepatia-ICA".


×
Subiecte în articol: dosar telepatia
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close