Antena 3 CNN Actualitate Adriana Săftoiu, acuzații serioase în cazul primarului din Ștefăneștii de Jos, care ar fi violat o minoră: ”Este foarte grav ce se întâmplă în România”

Adriana Săftoiu, acuzații serioase în cazul primarului din Ștefăneștii de Jos, care ar fi violat o minoră: ”Este foarte grav ce se întâmplă în România”

Adriana Săftoiu, deputat PNL, a declarat pentru Antena 3 că există ”o încrengătură între clasa politică, magistratură și poliție” în ceea ce privește cazurile de copii dispăruți, trafic de persoane și proxenetism, în contextul acuzației de viol a unei copile de 12 ani care i se aduce primarului din Ștefăneștii de Jos.

Adriana Săftoiu, acuzații serioase în cazul primarului din Ștefăneștii de Jos, care ar fi violat o minoră: ”Este foarte grav ce se întâmplă în România”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    12 Iun 2021   •   13:43

”Am făcut parte dintr-o comisie care anul trecut exact asta cerceta: copii dispăruți, trafic de persoane, proxenetism. Concluzia acelei comisii a fost foarte clară. Este o încrengătură între clasa politică, magistratură și poliție. Asta văd și acum. Eu sunt încă surprinsă de faptul că acest subiect nu a intrat niciodată pe agenda CSAT-ului. Este foarte grav ce se întâmplă în România.”, a declarat Adriana Săftoiu. 

Primarul din Ștefăneștii de Jos acuzat că ar fi violat o fetiță de 12 ani a fost eliberat ieri, după ce cu o zi înainte fusese reținut de poliție, alături de cei doi indivizi care i-ar fi dus în urma cu câțiva ani fetița respectivă. 

În urma reținerii, polițiștii au mers la procurorul de caz de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Buftea cu propunere de arestare preventivă pentru cei trei, pentru a se merge în instanță și a se hotărâ dacă aceștia trebuie să rămână în următoarele 30 de zile după gratii sau nu. Procurorul de caz nu și-a însușit propunere poliției și nu a acceptat să meragă în instanță cu solicitare de arestare preventivă pe numele celor trei.

Adriana Săftoiu a transmis un mesaj pe Facebook după această hotărâre, prin care trage la răspundere Partidul Național Liberal pentru că nu a luat nicio poziție publică despre fapta primarului din Ștefăneșii de Jos.

”După 48 de ore, nici un gest care să repare măcar parțial obrazul liberal după situația insului, primar liberal de Stefănești, care se lăfăie în acte sexuale cu o minoră. Cum naiba să consideri că o copilă de 12 ani și-a dat consimțământul pentru un act sexual în mod conștient, înțelegând ce i se întâmplă? Nici nu stiu ce e mai grav aici: comportamentul aceluia devenit primar, faptul că e lăsat liber pentru că, vai, dar nu e pericol social, liberalii care nu reacționează în niciun fel, publicul care eventual zice că a făcut fata ceva, l-a provocat pe pofticios, Protecția copilului care nu se vede, nu se aude? E grețos până la vomă.”, a scris Adriana Săftoiu.

 

×
Subiecte în articol: primar viol Adriana Saftoiu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close