Antena 3 CNN Actualitate Adriean Videanu, chemat la DNA. Fostul ministru, audiat în dosarul Realitatea TV

Adriean Videanu, chemat la DNA. Fostul ministru, audiat în dosarul Realitatea TV

Adriean Videanu, chemat la DNA. Fostul ministru, audiat în dosarul Realitatea TV
de O.P.    |    01 Noi 2013   •   09:27

Adriean Videanu s-a prezentat vineri la DNA, unde a fost citat ca martor în dosarul privind Realitatea Media, el spunând că singura legătură cu postul de televiziune a fost participarea la emisiuni şi că singura afacere pe care ar fi putut să o aibă cu societatea ar fi fost furnizarea de marmură.

Adrian Videanu a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost citat de procurori în calitate de martor în dosarul privind vânzarea de acţiuni ale societăţii Realitatea Media.

Întrebat ce legături a avut cu această societate Videanu a spus că singura lui legătură cu Realitatea a fost aceea că a participat la numeroase emisiuni ale postului de televiziune. Videanu a precizat că nu a fost interesat niciodată de achiziţionarea de acţiuni la SC Realitatea Media şi, mai mult, nu a fost interesat de afaceri în segmentul media.

Adriean Videanu a mai spus că singura afacere pe care ar fi putut să o deruleze cu Realitatea Media ar fi doar dacă societatea era intereseată de achiziţia de marmură.

×
Subiecte în articol: Adriean Videanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close