Antena 3 Actualitate Afaceri la nivel înalt: cum a făcut bani cu statul cuscrul preşedintelui Traian Băsescu

Afaceri la nivel înalt: cum a făcut bani cu statul cuscrul preşedintelui Traian Băsescu

de S.T.    |    27 Noi 2012   •   12:28
Afaceri la nivel înalt: cum a făcut bani cu statul cuscrul preşedintelui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Mediafax

Cuscrul lui Traian Băsescu a câştigat bani grei de la instituţiile statului, ajutat de bunul prieten, Adriean Videanu, scrie Ziarul Ring.

Pe Gheorghe Ionescu, socrul Elenei Băsescu, nu-l leagă de Adriean Videanu doar vacanţele exclusiviste de pe Coasta de Azur, ci şi afaceri de milioane de euro.

Mai mult, ascensiunea cuscrului lui Traian Băsescu este strâns legată de liderul PDL. Gheorghe Ionescu a fost numit în funcţii cheie în companii de stat în perioada în care Adrian Videanu conducea ministerul Economiei.

În 2009 şi 2010, firma lui Gheorghe Ionescu a câştigat contracte în valoare de peste 160.000 de lei cu Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor şi cu Hidroelectrica, ambele sub autoritatea Ministerului Economiei.

În acea perioadă, instituţia era condusă de Adriean Videanu. Tot atunci, tatăl lui Syda a fost numit în Consiliul de Supraveghere al Petrom ca reprezentant al Ministerului Economiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close