Antena 3 CNN Actualitate Află cine a lansat Puiul Vegetarian, galben și gustos, crescut cu cereale și legume

Află cine a lansat Puiul Vegetarian, galben și gustos, crescut cu cereale și legume

Deși doar ce a apărut în marile magazine, Puiul Vegetarian este apreciat de oamenii care vor să se bucure de gustul unui produs ca de la țară și atât de căutat încât trebuie să ajungi repede la supermarket, înainte să se vândă tot. Marea întrebare este însă, cine a lansat așa bunătate de pui, iar în acest articol îți vom oferi răspunsul, alături de informații care te vor ajuta să înțelegi de ce este acest nou produs atât de bun.

Află cine a lansat Puiul Vegetarian, galben și gustos, crescut cu cereale și legume
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2020   •   17:12

Oamenii care au lansat noul Pui Vegetarian

Sunt șanse mari să fi auzit deja de ei și chiar să le fi încercat o parte din produse, pentru că LaProvincia este o fermă de pui cu experiență, care satisface de ani buni poftele iubitorilor de gusturi bune.

Un brand cu experiență în creșterea puilor încă din 1978, LaProvincia a oferit mereu produse bune pentru întreaga familie. Pasiunea oamenilor din spatele numelui a luat naștere la țară, în curtea bunicilor lor, s-a transformat într-o mică afacere, iar în timp a crescut până a ajuns un nume de succes. LaProvincia pune accent pe sustenabilitate, susține și promovează piața românească, naturală.

În urma analizei pieței din românia, LaProvincia a luat decizia de a lansa un nou produs, Puiul Vegetarian, aducând în supermarketurile din orașe pui crescuți în zona Horezu, cu legume și cereale. Acest nou produs este un pui galben, gustos și vine ambalat în 17 pachete diferite, pentru ca cei care îl cumpără să aibă posibilitatea de a alege cantitatea optimă pentru preparatul pe care intenționează să îl gătească.

Informațiile din spatele numelui Pui Vegetarian 

LaProvincia a analizat piața din România și a observat că se permite încă importul din afara țărilor non UE a cărnii de pui hrăniți cu făină din carne și oase, numită generic făină proteică. Hrănirea puilor cu făină proteică este interzisă în Uniunea Europeană, dar importul puilor crescuți astfel este în regulă.

Făina din carne și oase (MBM - Meat and Bones Meals) este preparată din deșeurile industriei de prelucrare a cărnii, din componente care nu sunt destinate consumului uman. Acest produs este realizat din ceea ce rămâne după tranșare: carne reziduală, intestine, organe, țesuturi conjunctive și, în unele cazuri, oase.

Pentru a evita contaminarea cărnii puilor, LaProvincia îi crește simplu, românesc cu:

  • Legume;
  • cereale.

Plecând de la alimentația lui curată a luat naștere și numele Puiului Vegetarian.

LaProvincia respectă strategia UE numită From Farm to Fork care vizează dezvoltarea unui sistem alimentar sănătos, corect și prietenos pentru mediul înconjurător. Prin gestionarea cu responsabilitate a întregului proces de creștere a Puiului Vegetarian, de la hrănirea cu legume și cereale și felul în care păsările sunt îngrijite, până la producția și ambalarea produselor finite, LaProvincia a adus în magazine produse de încredere.

Un alt factor bine de știut despre LaProvincia și Puiul Vegetarian, este că, pe lângă legume, 70% din dieta puiului este formată din cereale, preponderent porumb și grâu, cultivate pe terenurile proprii ale brandului.

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close