Antena 3 CNN Actualitate Aflat în divorţ, Patriciu a intrat în febra vânzărilor. Renunţă la iahtul său luxos pentru 40 de milioane de euro

Aflat în divorţ, Patriciu a intrat în febra vânzărilor. Renunţă la iahtul său luxos pentru 40 de milioane de euro

Aflat în divorţ, Patriciu a intrat în febra vânzărilor. Renunţă la iahtul său luxos pentru 40 de milioane de euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Feb 2013   •   19:48

La începutul unui divorţ şi-n mijlocul recuperării după un transplant, Dinu Patriciu vinde tot. A renunţat la o clădire de birouri din  Bucureşti, dar şi la iahtul de lux care îi aminteşte de soţie. L-a inaugurat acum doi ani alături de Dana Patriciu. Dar n-a prea avut timp să se bucure de el. Îl dă cu peste 40 de milioane de euro.

După ce avioanele şi-au luat zborul, Dinu Patriciu s-a lepădat şi de imobilul impozant pe care îl deţinea în nordul Capitalei. O proprietate evaluată la peste 60 de milioane de euro care i-a adus omului de afaceri bani frumoşi.

Şi maratonul vânzărilor nu se opreşte aici. Dinu Patriciu caută cumpărători şi pentru iahtul Darlings Danama botezat în onarea soţiei şi a celor două fete din prima căsătorie, Ana şi Maria. S-a bucurat de paradisul plutitor aproape doi ani, iar acum speră să obţină 44 de milioane de euro pe ambarcaţiunea de lux.

Până îşi găseşte proprietar nou, "Darlings Danama" poate fi închiriat cu saptamana, în Marea Mediterană sau Caraibe, pentru aproximativ 350 de mii de euro.

Desemnat cel mai bogat român trei ani consecutiv, omul de afaceri a adunat de-a lungul vieţii 2,3 miliarde de euro. 

Acum, după procese penale şi sute de executări silite, Dinu Patriciu riscă să piardă şi jumătate din avere în favoarea soţiei. A depus deja cererea de divorţ în care a explicat şi motivele despărţirii. Lipsa de înţelegere şi susţinere din partea femeii care i-a fost alături 18 ani. Oricum, înainte, avocaţii acesteia au cerut ca Patriciu să fie expertizat psihiatric - pentru că nu ar fi capabil să îşi mai administreze averea. Soţia a cerut să fie tutorele lui. Şi implicit al afacerilor. Cei doi se vor revedea la tribunal pe 27 martie.



×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close