Antena 3 CNN Actualitate Aglomeraţie extremă în curtea unui localnic din Galaţi: ''Doamne, scapă-ne că pierim. Amin!''

Aglomeraţie extremă în curtea unui localnic din Galaţi: ''Doamne, scapă-ne că pierim. Amin!''

Imagini incredibile au fost surprinse într-o localitate din judeţul Galaţi. Zeci de oameni au uitat de măsurile de distanţare fizică şi s-au înghesuit la o întrunire religioasă care a avut loc în curtea unui localnic. Oamenii au stat umăr la umăr şi au ignorat orice măsură impusă de distanţare. Surprinzător este că şi primarul localităţii a luat parte la această slujbă. Organizatorul slujbei a fost amendat cu 15.000 de lei şi cei care au participat, cu câte 2.500 de lei

Aglomeraţie extremă în curtea unui localnic din Galaţi: ''Doamne, scapă-ne că pierim. Amin!''
de Iulia Orgo    |    27 Iul 2020   •   19:20

Întrunirea religioasă a avut loc în curtea unui sătean din localitatea Umbrăreşti, la care au participat, într-o aglomeraţie extremă, peste 200 de invitaţi de etnie romă.

Adunarea religioasă a fost girată chiar de primarul localităţii.

Participanţii spun că s-au rugat inclusiv pentru a fi păziţi de COVID-1

''Doamne, potoleşte furtuna din familiile noastre. Amin! Doamne, scapă-ne că pierim! Amin'', au strigat cei prezenţi la întrunirea religioasă.

Reprezentanţii romilor ridică din umeri şi dau vina pe autorităţile locale şi pe organizatori pentru nerespectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19.

Participanții și organizatorii nu au scăpat de amenzi

Adunarea religioasă nu a trecut neobservată de oamenii legii. Mai mulţi participanţi, inclusiv organizatorii, au fost identificaţi de poliţişti şi amendaţi. 

Întrunirea religioasă a fost organizată în contextul în care numărul infectărilor de COVID-19 a explodat în judeţul Galaţi.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a îi trage la răspundere pe toţi particpanţii.

×
Subiecte în articol: aglomeratie Galați
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close