Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprișan: Dacă partidul ia sub 30% și pierde alegerile, Dragnea trebuie să demisioneze

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprișan: Dacă partidul ia sub 30% și pierde alegerile, Dragnea trebuie să demisioneze

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprișan: Dacă partidul ia sub 30% și pierde alegerile, Dragnea trebuie să demisioneze
Sursa foto: foto: Agerpres
26 Mai 2019   •   20:30

Se încing apele în PSD chiar înainte de primele estimări ale alegerilor europarlamentare. 

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, spun ecă în cazul în care PSD va pierde alegerile și va obține un scor de sub 30%, atunci Liviu Dragnea trebuie să demisioneze. "Dacă PSD pierde alegerile șeful pleaca acasă".

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a votat duminică şi la referendum, a declarat că acest lucru nu trebuie să fie o surpriză având în vedere că a spus tot timpul că susţine temele pe Justiţie lansate în consultare publică. 

"Nu văd de ce este o surpriză, pentru că eu am spus tot timpul că susţin temele de la referendum. Este simplu. (...) Dacă n-aş fi vrut să votez, n-aş fi spus dinainte că susţin aceste întrebări", a declarat Dragnea, după ce a votat la Liceul ''Jean Monnet'' din Capitală. 

Întrebat cum comentează că premierul Viorica Dăncilă nu a votat la referendum, Dragnea a spus: "Aşa cum toţi cetăţenii care au votat, unii au votat şi la referendum, alţii nu, aşa şi în PSD". 

"Nu este o zi tristă, ci este o zi bună, pentru că au venit foarte mulţi oameni la vot", a adăugat Dragnea. 

Liderul PSD a venit singur la vot. El a explicat că iubita sa, Irina, a votat duminică dimineaţă la o secţie din Drumul Taberei. "Fiecare e cu treaba lui", a completat el, întrebat de ce nu este însoţit de nimeni de la partid.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close