Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan, după succesul obținut de Iohannis la prezidențiale: ""Sunt extrem de fericit că președintele Iohannis a obținut mai mult decât la primul mandat"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan, după succesul obținut de Iohannis la prezidențiale: ""Sunt extrem de fericit că președintele Iohannis a obținut mai mult decât la primul mandat"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan, după succesul obținut de Iohannis la prezidențiale: ""Sunt extrem de fericit că președintele Iohannis a obținut mai mult decât la primul mandat"
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
24 Noi 2019   •   23:22

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan, eurodeputat PNL, s-a declarat foarte fericit pentru victoria obținută de Klaus Iohannis în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, în fața Vioricăi Dăncilă. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Sunt extrem de fericit că președintele Iohannis a obținut mai mult decât la primul mandat, deci numărul de voturi pe care l-a obținut e mai mare decât acum cinci ani. Mă bucur enorm pentru diaspora. În diaspora vorbim de aproape un milion de votanți, vorbim de practic 960.000, cred că spre asta se îndreaptă. E un lucru extraordinar și sper ca toți politicienii să înțeleagă că diaspora nu mai poate fi ignorată. Merită tot respectul, le mulțumesc celor care au făcut eforturi să voteze, care au făcut-o cu o încredere și cu o energie extraordinară care mi amintit de anii '90. Vorbim de o diaspora care e între 8 și 10% din totalul voturilor exprimate la alegerile prezidențiale din 2019", a spus Rareș Bogdan. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Eurodeputatul PNL a dezvăluit faptul că Iohannis nu vrea să-și ia nicio zi de odihnă după succesul înregistrat pentru că e "foarte interesat de bunul mers al guvernării". 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Avem un președinte care și-a recâștigat mandatul, un președinte extrem de implicat și îl veți vedea foarte implicat chiar de mâine. Eu i-am făcut propunerea să se odihnească câteva zile. Mi-a zis că nu e cazul pentru că e foarte interesat de bunul mers al guvernării". 

×
Subiecte în articol: victoria Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close