Antena 3 CNN Actualitate O femeie care și-a pierdut viața după ce a căzut într-o prăpastie, extrasă cu elicopterul la Bușteni

O femeie care și-a pierdut viața după ce a căzut într-o prăpastie, extrasă cu elicopterul la Bușteni

O femeie care și-a pierdut viața după ce a căzut într-o prăpastie, extrasă cu elicopterul la Bușteni
Sursa foto: foto: Pixabay.com
26 Aug 2018   •   15:43

O persoană decedată căzută în zona situată între Valea Ţapului şi Acele Morarului a fost extrasă duminică de un elicopter SMURD, informează ISU Prahova.

Elicopterul SMURD Târgu-Mureş aterizase dimineaţă pe stadionul Buşteni pentru a prelua personal Salvamont în vederea acestei intervenţii.

Salvamontiştii din Buşteni au anunţat sâmbătă că intervin pentru salvarea unor persoane implicate într-un accident produs pe Valea Ţapului, fiind vorba de două victime cu traumatisme majore.

Un elicopter a transportat un salvamontist în apropierea zonei evenimentului, întrucât terenul accidentat nu permitea apropierea sau aterizarea la locul accidentului de pe Valea Ţapului.

La faţa locului salvamontistul a constatat că o persoană este decedată, în urma căderii de la înălţime, având traumatisme multiple şi leziuni incompatibile cu viaţa. A doua persoană accidentată a fost coborâtă în Buşteni, pe cale terestră, de salvamontişti, urmând ca trupul persoanei decedate să fie coborât duminică. Cele două victime sunt mamă şi fiică, se arată pe pagina de Facebook a Salvamont România.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close