Antena 3 CNN Actualitate Alimentarea cu energie electrică a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală a fost reluată

Alimentarea cu energie electrică a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală a fost reluată

Alimentarea cu energie electrică a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală a fost reluată
Sursa foto: Foto: Antena3
20 Noi 2012   •   17:59
UPDATE 18:46  Alimentarea cu energie electrică a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală a fost reluată în jurul orei 18.00, după remedierea penei de curent din cauza căreia a fost necesară trecerea pe generatorul propriu al unităţii sanitare, a declarat managerul spitalului, Radu Macovei.
   
"O astfel de problemă poate fi foarte gravă, deoarece generatorul spitalului nu poate acoperi toate zonele spitalului", a mai spus Macovei.
    
Directorul spitalului a mai spus că abia miercuri vor putea fi evaluate consecinţele întreruperii alimentării cu energie electrică de la reţeaua publică timp de aproximativ 60 de minute. scrie Mediafax.

Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală a rămas marţi, în jurul orei 17.00, fără curent electric, alimentarea făcându-se, în aceste condiţii, de la generatorul propriu al unităţii sanitare, a declarat managerul spitalului, Radu Macovei.
   
"Generatorul nu poate susţine decât secţiile de terapie intensivă şi blocul operator", a mai spus Macovei.
   
Potrivit informaţiilor furnizate de dispeceratul de urgenţe al Enel, avaria survenită în zona Calea Floreasca, unde se află şi spitalul, este în curs de remediere, alimentarea urmând să fie reluată în jurul orei 20.00, scrie Mediafax.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close