Antena 3 CNN Actualitate "Alimentele nu erau stricate!" Asta susţine patronul restaurantului din Craiova, unde a fost un adevărat război în noaptea de Revelion

"Alimentele nu erau stricate!" Asta susţine patronul restaurantului din Craiova, unde a fost un adevărat război în noaptea de Revelion

"Alimentele nu erau stricate!" Asta susţine patronul restaurantului din Craiova, unde a fost un adevărat război în noaptea de Revelion
de O.P.    |    03 Ian 2013   •   05:49

Patronul restaurantului din Craiova unde a izbucnit un scandal de proporţii în noaptea de Revelion susţine că alimentele servite nu erau stricate. Bărbatul spune că incidentul ar fi fost provocat de un grup de indivizi beţi şi drogaţi, care au devastat bucătăria restaurantului.

600 de oameni ar fi trebuit să se distreze la Revelionul organizat la un restaurant dintr-o comună din Dolj. Nemulţumiţi de meniu şi de felul în care sunt serviţi, câteva zeci de invitaţi au luat cu asalt bucătăria. Motivul ar fi fost peştele despre care spuneau că ar fi stricat. Într-un filmuleţ postat pe internet chiar de unul dintre cei care au dat buzna în bucătărie, se observă dezastrul lăsat în urmă de invitaţi.

Mai multe tăvi cu alimente sunt vărsate pe podeaua bucătăriei, pe blaturile de lucru sunt împrăştiate tot felul de preparate din carne, şi se vede cum mai mulţi invitaţi îşi gătesc singuri felurile de mîncare.

Invitaţii nu s-au lăsat până nu au spart pahare şi farfurii iar localul a rămas fără alimente, motiv pentru care chelnerii nu au mai avut ce să le servească celorlalţi invitaţi.

În urma primelor verificări, alimentele, servite în noapte de Revelion în restaurant, nu erau expirate.

Patronul localului nu va depune încă plângere la poliţie. Bărbatul spune că aşteaptă mai întâi să se încheie anchetele inspectorilor OPC pentru a-i da în judecată pe cei despre care spune că i-ar fi vandalizat localul în noaptea dintre ani.



×
Subiecte în articol: scandal
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close