Antena 3 CNN Actualitate Alin Burcea, despre cum este afectată agenţia de turism pe care o conduce: ''Scăderea de încasări este de 90%''

Alin Burcea, despre cum este afectată agenţia de turism pe care o conduce: ''Scăderea de încasări este de 90%''

Turismul se confruntă cu o situaţie fără precedent din cauza virusului care a speriat o lume întreagă. Printre domeniile afectate de coronavirus se regăseşte şi Paralela 45, agenţia de turism condusă de Alin Burcea, care le-a transmis clienţilor săi, că trebuie să amâne călătoriile şi nicidecum să le anuleze.

Alin Burcea, despre cum este afectată agenţia de turism pe care o conduce: ''Scăderea de încasări este de 90%''
18 Mar 2020   •   12:19

''Turiştii care s-au înscis la agenţiile de turism trebuie să înţeleagă că trebuie să amâne şi nu trebuie să anuleze, pentru că pur şi simplu marea majoritate a serviciilor, cel puţin pentru martie şi aprilie au fost achitate în avans.

Să nu creadă cineva că noi plătim cu o zi înainte, ci chiar cu trei luni (...) Agenţiile nu au resurse, noi avem un comision foarte mic. Ce care doresc să meargă la agenţie, trebuie să îşi ia acest voucher, acest certificat prin care pot să îşi ia servicii mai târziu, ca să nu piardă nimeni banii. Asta este important!

Noi practic am fost primii loviţi. Atât agenţiile, cât şi companiile aeriene. Iată că de ieri au fost lovite restaurantele şi hotelurile. Noi suntem primele victime.

Trebuie să amânăm, nu să anulăm. Orice presiune ar pune în momentul de faţă oricine pe agenţii şi pe touroperatori, după părerea mea, au efect zero, pentru că noi practic trăim dintr-un comision.

Luminiţa de la capătul tunelului nu poate să fie decât de la stat. În domeniul nostru, HoReCa, turism şi aviaţie, scăderea de încasări este de 90%'', a declarat Alina Burcea, CEO al agenției de turism Paralela 45.

Alin Burcea, despre cum este afectat turismul din România în urma pandemiei de coronavirus: ''Scăderea de încasări este de 90%''

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close