Antena 3 CNN Actualitate Alina Pușcaș, reacție dură: Nu-mi doresc sub nicio formă un dosar penal!

Alina Pușcaș, reacție dură: Nu-mi doresc sub nicio formă un dosar penal!

Prezentatoarea show-ului 'Te cunosc de undeva", Alina Pușcaș, a prezentat zilele acestea modul în care a fost nevoită să se interneze în spital, în condițiile în care era asimptomatică. Actrița povestește cum au evoluat lucrurile. Dacă în prima parte, în cortul în care se afla nu erau prea mulți pacienți, locul s-a aglomerat apoi rapid.

Alina Pușcaș, reacție dură: Nu-mi doresc sub nicio formă un dosar penal!
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    22 Iun 2020   •   22:05

Alina Puşcaș este una dintre vedetele din România infectate cu noul coronavirus, alături de Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu şi Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu. Mai mult decât atât, și ea, ca și ceilalți colegi aflați în această situație, a fost atacată pentru că a vobit publică despre situația dificilă în care se află.

Alina Pușcaș le răspunde acestor persoane într-un mod destul de elegant.

Și Marcel Pavel a fost ținta unor acuze halucinante după anunțul că a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul i-a 'îngropat' pe mincinoși cu probe, în ediția de duminică a emisiunii Sinteza Zilei, și a anunat că va cere daune uriașe în instanță.

"Sunt siderat. Am fost, sincer, afectat, foarte afectat și supărat. De ce? Eu sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă, nu fac compromisuri de acest gen, nu fac jocurile politice ale nimănui. Lucrul cel mai dureros este acela că nu va rămâne așa totul pentru că îi voi da în judecată.

Voi cere daune foarte mari și le voi cere să vină cu probe", a spus, duminică, Marcel Pavel.

×
Subiecte în articol: coronavirus Sinteza Zilei
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close