Antena 3 CNN Actualitate Ambasada Suediei, replică amuzantă după ce preşedintele Iohannis i-a îndemnat pe români să joace golf

Ambasada Suediei, replică amuzantă după ce preşedintele Iohannis i-a îndemnat pe români să joace golf

Ambasada Suediei la Bucureşti a reacţionat pe Facebook în mod ironic, după ce preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat la practicarea golfului.

Ambasada Suediei, replică amuzantă după ce preşedintele Iohannis i-a îndemnat pe români să joace golf
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2021   •   14:57

În postare, apare un clip video în care un golfer este alergat de un pui de elan pe un teren de golf.

"Doar dacă faci şi jogging", este mesajul care însoţeşte videoul de pe pagina Ambasadei, în care un golfer este fugărit de un elan la Clubul de golf Karlstad, imaginile fiind dublate de hohotele de râs ale celui care filmează.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la un eveniment, că golful, "un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură", se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

"Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi", a adăugat președintele.

×
Subiecte în articol: Ambasada Suediei golf Klaus Iohannis
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close