Antena 3 CNN Actualitate Amenda CNA de la 500 milioane la un miliard

Amenda CNA de la 500 milioane la un miliard

Amenda CNA de la 500 milioane la un miliard
04 Iul 2007   •   12:36

Noul şef CNA Răsvan Popescu a propus pe lângă mărirea până la dublare a amenzilor date posturilor, şi menţinerea posibilităţii retragerii licenţei, dar doar pentru abateri grave, precum instigarea la ură de rasă.
Nemulţumit de faptul că televiziunea publică a devenit „un serviciu pe jumătate comercial”, Popescu spune că CNA se va implica în modificarea Legii de funcţionare a SRR şi SRTv, atunci când aceasta va fi discutată în Parlament. El consideră că va trebui „să se taie” din cele trei surse de finanţare ale SRTv, pentru că în prezent televiziunea publică face „concurenţă neloială” posturilor comerciale.


Deasemena acesta doreşte să modifice organigrama CNA prin înfiinţarea unui post de secretar general al Consiliului, să întărească Direcţia monitorizare şi Direcţia juridică a Consiliului şi să creeze un Birou de relaţii cu publicul unde cetăţenii pot să discute cu angajaţi ai organismului ce le place sau nu la programele televiziunilor şi radiourilor. Printre proiectele noului şef al CNA se numără şi mărirea numărului de inspectori locali ai instituţiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close